Skip to content

Wie zijn wij?

Zoekt u een ervaren en betaalbare slotenmaker werkzaam in Noord-Holland? Dan is onze slotenmakers service 24 uur / 7 dagen in de week voor u beschikbaar.

Safe & Secured is specialist in het openen, vervangen, onderhouden en repareren van uw sloten. In spoedgevallen zorgen wij ervoor dat we rond 20 à 30 min bij u ter plaatsen zijn.

Wij hanteren vaste lage prijzen die wij vooraf aan u doorgeven zodat u weet waar u aan toe bent. Hiermee bieden wij u een betrouwbare en goedkope slotenservice, zonder verassingen.

Kortom;

  • Wilt u uw sloten vervangen?
  • Is er ingebroken?
  • Bent u uw sleutel kwijt of heeft u zich buitengesloten?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Kunnen wij iets voor u betekenen? Klik dan op één van de onderstaande links.

Bel 0619652844 of mail naar info@safesecured.nl

Vervangen van sloten

Het vervangen van sloten kunnen velen oorzaken hebben. Zo kunt u uw sleutels verloren zijn met als gevolg dat u zich niet meer veilig voelt in uw eigen huis. Ook is het aan te raden uw sloten te vervangen bij een verhuizing. In beide gevallen kan er dus een situatie ontstaan waarbij er kans is dat uw sleutel in de verkeerde handen is gevallen.

Vandaar dat we een breed assortiment hebben aan sloten en cilinders. Die we binnen afzienbare tijd kunnen vervangen. Safe & Secured is een erkende dienstverlener die inbraakpreventie op maat verzorgd, waarbij we eerst kijken in welke toestand uw slot verkeerd voordat we het vervangen. Al onze SKG- sloten en cilinders voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW), vandaar dat u bij ons altijd 2 jaar garantie heeft op de SKG- cilinders en/ of sloten.

Kosten

Safe & Secured is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar bereikbaar voor het repareren en/ of vervangen van sloten. Wij bieden u slotenservice vanaf € 59,-. Klik hieronder voor meer informatie, zodat wij op basis van uw situatie, een zo exact mogelijke prijsopgave kunnen doen.