Skip to content

Direct beschikbaar - Binnen 30 minuten op locatie

Slotenmaker in Wormerveer nodig?

Heeft u zichzelf per ongeluk buitengesloten van uw eigen woning of bedrijfspand in of in de buurt van Wormerveer? Geen paniek, wij zijn er om u te helpen. Als erkend slotenmaker Wormerveer, kunnen wij vrij snel bij u op locatie zijn. Met een specialistische aanpak zorgen wij ervoor dat u binnen enkele minuten weer naar binnen kan, zonder dat we daarbij het slot of de deur moeten slopen. Wij hanteren hierbij altijd een duidelijke en vaste werkwijze zodat u goed weet waar u aan toe bent en de kosten nooit te hoog zullen uitvallen.

Erkende slotenmaker Wormerveer

Als erkend slotenmaker in de omgeving Wormerveer, staat Safe & Secured 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar in noodsituaties. Wanneer u uzelf per ongeluk heeft buitengesloten zijn er gelukkig voldoende mogelijkheden om ook zonder sleutel de deur te openen. Dus, bent u uw sleutel binnen vergeten, is de sleutel afgebroken of bent u de sleutel kwijtgeraakt? Neem dan telefonisch contact met ons op om direct een afspraak in te plannen. In 9 van de 10 gevallen kunnen wij binnen 30 minuten op locatie in Wormerveer arriveren. U staat dan binnen enkele minuten weer binnen.

Echter doen wij als erkend slotenmaker Wormerveer meer dan alleen noodsituaties. Wij kunnen u ook voorzien van nieuwe sloten indien u deze wenst te vervangen. U kunt hiervoor een afspraak inplannen door ons te bellen of een mailtje te sturen.

Kortom:

Safe & Secured staat direct voor u klaar.

Slotenmaker Wormerveer

Slotenmaker voor een eerlijke prijs

Helaas maar waar, zijn er veel oplichters als slotenmaker actief, ook in de omgeving Wormerveer. Probeer dit altijd te voorkomen door te kiezen voor een slotenmaker die werkt met vaste en eerlijke prijzen. Safe & Secured biedt vaste prijzen aan voor de noodopening van deuren en het vervangen van sloten. Na een telefoongesprek bevestigen we altijd de prijs met u. 

Schadevrij openen van deuren

24/7 bereikbaar

20-45 min ter plaatse

Noodopening overdag

€69,-

07:00 – 19:00

Noodopening avond

€89,-

19:00 – 00:00

Noodopening nacht

€120,-

00:00 – 07:00

Noodopening weekend

€89,-

07:00 – 00:00

Let op, bovenstaande prijzen zijn de prijzen exclusief voorrijkosten en eventueel de kosten van een nieuwe slotcilinder indien we deze moeten vervangen. We zullen de voorrijkosten altijd vooraf met u bevestigen. Het voordeel is dat wij dicht in de buurt van Wormerveer gevestigd zitten. 

Slot laten openen

Uw tevredenheid is onze prioriteit

Safe & Secured staat bekend om de klantvriendelijke werkwijze. Als slotenmaker Wormerveer is het openen van een dichte deur en eventueel vervangen van allerlei type sloten een dagelijkse bezigheid. Wij begrijpen dat het zeer stressvol kan zijn wanneer u buitengesloten bent of wanneer uw sleutel kwijt of kapot zijn. We besteden daarom extra aandacht aan onze klantvriendelijke werkwijze. 

Wees daarom gerust wanneer u ons belt. We kunnen u altijd met 100% zekerheid helpen en we hanteren een duidelijke werkwijze met vaste prijzen. U bent altijd welkom om ons elke vraag te stellen indien u twijfelt of niet zeker bent over de beste aanpak.

Veel gestelde vragen

Safe & Secured zit niet in Wormerveer zelf gevestigd. Wij zijn gevestigd in Assendelft, wat natuurlijk wel dicht in de buurt is. Echter is het zo dat wij door de hele regio werkzaam zijn waardoor het kan betekenen dat een beschikbare slotenmaker iets verder weg is. Wees gerust, er is altijd binnen 20 tot 40 minuten een slotenmaker op locatie in Wormerveer.

Wormerveer is voor ons zeer dichtbij en meestal kunnen wij dan ook binnen 25 minuten op locatie in Wormerveer aanwezig zijn. Echter kan het zijn dat een beschikbare slotenmaker net wat verder uit de buurt werkzaam is geweest waardoor het tot maximaal 40 minuten kan duren. 

Als erkend slotenmaker Wormerveer hanteren wij altijd een zeer zorgvuldige werkwijze. In eerste instantie zullen we altijd de deur openen zonder dat het slot geforceerd en vervangen moet worden. Echter, indien de deur op slot gedraaid is, zal dit de enige optie zijn. In dat geval is wel mogelijk om direct een nieuwe cilinder door ons te laten plaatsen. 

De kosten voor een slotenmaker bij Safe & Secured variëren tussen de 69 euro en 120 euro. De kosten zijn afhankelijk van het moment wanneer jij een slotenmaker nodig hebt. Daarnaast hanteren wij ook voorrijkosten. Deze bespreken we altijd vooraf via de telefoon. Het voordeel is dat Wormerveer voor ons altijd in de buurt is waardoor de voorrijkosten nooit hoog zullen uitvalen. 

 

Je betaalt altijd alleen de vaste kosten die op onze website beschreven staan. Hieronder vallen de kosten voor het openen van de deur en de voorrijkosten.

In sommige gevallen kan het voorkomen dat we de cilinder van het slot moeten forceren. In dat geval is de oude cilinder niet meer bruikbaar waardoor er een nieuwe cilinder geplaatst moet worden. Ook voor het vervangen van de cilinder hanteren wij vaste kosten. Echter is dit meestal niet het geval.

Ja, de slotenmaker zal altijd om een legitimatie vragen indien wij uw deur moeten openen. Het kan natuurlijk voorkomen dat uw legitimatie binnen. In dat geval zullen wij vragen om een foto of andere mogelijkheid waarmee u uzelf kan legitimeren. Eventueel kunnen wij ook eerste de deur openen, waarna u uw legitimatie kan pakken indien deze binnen ligt.

Legitimeren is dus altijd verplicht in verband me de veiligheid en betrouwbaarheid.