Skip to content

Bij Safe & Secured hanteren wij een vaste lage prijs voor het openen van uw deur. Geen gekke kosten achteraf. Gewoon zo duidelijk mogelijk vooraf, zodat u weet waar u aan toe bent.

Onderstaande bedragen zijn de gemiddelde kosten (incl. btw) en (excl. eventuele parkeerkosten) die wij berekenen voor een buitensluiting.

Is de deur te openen zonder hiervoor de cilinder te vervangen, doordat u bijvoorbeeld de deur alleen dichtgetrokken heeft. Dan betaald u uiteraard alleen voor de noodopening en hoeft u geen rekening te houden met andere kosten.

Onze vaste lage prijzen

  • Noodopening overdag € 59.- (08:00u / 20:00u)
  • Noodopening avond    € 79.- (20:00u / 00:00u)
  • Noodopening s’nachts € 99.-   (00:00u / 08:00u)
  • Noodopening weekend overdag € 79.- (Zat / Zon)


Mocht het zo zijn dat u bijvoorbeeld de deur op slot heeft gedraaid dan zullen we de cilinder moeten uitboren/ frezen en dient deze vervangen te worden voor een nieuwe. Indien gewenst kunt u dit uiteraard door ons laten doen.

Dit is slechts een prijsindicatie van een standaard cilinder (incl. btw & montage).

SKG** Wink Haus Cilinder (30/30) v.a. € 45.-

SKG** Titan/ Elite Cilinder (30/30) € 59,-

SKG*** Pfaffenhain Cilinder met anti kerntrek v.a. € 65.-

Let op! Aangezien er zoveel verschillende sloten zijn is het bijna niet mogelijk om alle prijzen te publiceren. Om te voorkomen dat u voor verrassingen komt te staan kunt u altijd bellen naar 0619652844 of mailen naar info@safesecured.nl, zodat wij u op basis van uw situatie, een exact mogelijke prijsopgave kunnen geven.

U moet voor al onze diensten altijd een geldig legitimatiebewijs kunnen tonen.

Hieronder 3 willekeurige reviews waar we super trots op zijn. Dat eerlijkheid wordt beloond kunt u maar weer eens zien aan onze hoge beoordelingen op google review. Hierbij willen we alle klanten hartelijk bedanken.